Antar du utmaningen?

INNOVATIONSKRAFT 2023 öppnar 24/4

Vill du utveckla eller ställa om i din verksamhet? Eller vill du förverkliga en ny affärsidé? INNOVATIONSKRAFT är ett gemensamt initiativ och ger möjligheten för entreprenörer och intraprenörer att få feedback, hjälp att utveckla och omsätta sin idé i verklighet. Innovationskraft är en satsning där Venture Cup tillsammans med samarbetspartners letar efter INNOVATIONSKRAFT i dess rätta bemärkelse.

Processen INNOVATIONSKRAFT är för dig som har ett organisationsnummer och vill testa din idé och få råd och feedback om hur du ska ta dig framåt så att din idé kan blomstra. Eller är du en fena på att ställa om din befintliga verksamhet och vet värdet av input och nätverk? Look no further, berätta om din nya idé/ twist på plattformen för din möjlighet att vinna prispengar samt en kvalitetsstämpel att din INNOVATIONSKRAFT är något att räkna med. Deltagande är helt kostnadsfritt och vi säkerställer sekretess för din idé.

Tävlingen kommer att pågå i både region Väst och Syd. I Väst tillsammans med Företagarna, Almi Företagspartner, Business Region Göteborg och EKN, och i Syd tillsammans med Företagarna, Almi Företagspartner och EKN.

Så här går Innovationskraft tävlingen till

Vem kan vara med?

Det korta svaret är ALLA! Vare sig du har en helt ny idé eller är ett företag som har affärsutvecklat din befintliga verksamhet är du välkommen att delta så länge du har ett organisationsnummer. Det vi vill se är en handlingsplan om hur du gör det som just nu är din idé till verklighet, vilket tydligt problem din idé löser samt vilken nytta din idé gör i ett hållbarhetsperspektiv. Inlämningen är kortfattad och det är enkelt att vara med och delta.

Varför ska du vara med?

Feedback som förhoppningsvis gör din idé ännu starkare och mer konkurrenskraftig, en chans att utöka ditt nätverk samt möjligheten att vinna prispengar.

Vem vinner?

Alla typer av idéer är välkomna och för att vara med i tävlingen behöver du en tydlig plan om hur genomförandet ska gå till. Genom att delta i INNOVATIONSKRAFT vill vi att du kan nå din fulla potential och får förutsättningar att kunna lösa dagens och framtidens problem.