Event

Kommande event...

PRISUTDELNING

Innovationskraft Syd 2023!

Kom och fira finalisterna av innovativa idéer!

Det har blivit dags att kora vinnaren av Innovationskraft i Syd 2023 som går hem med en prischeck på 50 000 kronor. Du får möjligheten att träffa samtliga finalister som välkomnas upp på scen för att under 1 minut pitcha sin idé. Du bjuds på lunch, inspiration och nätverkande.

Detta vill du inte missa!

PRISUTDELNING

Innovationskraft Väst 2023!

Kom och fira finalisterna av innovativa idéer!

Det har blivit dags att kora vinnaren av Innovationskraft i Väst 2023 som går hem med en prischeck på 40 000 kronor. Du får möjligheten att träffa samtliga finalister som välkomnas upp på scen för att under 1 minut pitcha sin idé. Du bjuds på lunch, inspiration och nätverkande.

Detta vill du inte missa!

NY TÄVLING

IDEA 2023 öppnar!

Venture Cup IDEA är tävlingen för alla idéer i ett tidigt skede, det kan vara idén du precis kommit på till en affärsidé som du arbetat med ett tag. 

Oavsett är Venture Cups IDEA tävling för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå.

Genom att delta i IDEA får du feedback på din idé, marknadsföringsmöjligheter på tävlingsplattformen samtidigt som du får tillgång till ett stort nätverk av personer från näringslivet. 

Mer information kommer inom kort!

ALUMNIEVENT

Venture Cup firar 25 år!

Som tidigare tävlande i Venture Cup vill vi bjuda in dig till vårt exklusiva alumnievent hos vår tidigare alumn Raysearch Laboratories i Stockholm. En kväll i sann entreprenörsanda som du inte får missa!

För att anmäla dig till det här exklusiva eventet var vänlig skicka ett mejl med vilket bolag du representerar och i vilken tävling du har tävlat i. 

joakim.johannesson@venturecup.se