Wild Card

Nytt för 2019 är priskategorin Wild Card. Den nya priskategorin är ett resultat av den stora konkurrensen i tävlingen Startup samt den höga kvalitén bland bidragen.

Finalister - Wild Card 2019

Konkurrensen i årets omgång av entreprenörstävlingen Startup har varit hård. Efter att fyra regionala vinnare har utsetts i varje region återstod det fortfarande starka kandidater som juryn ville lyfta på en nationell nivå. Nedan finner du de 4 finalisterna som tävlar om chansen att vinna priset, Wild Card 2019.

Träning på Recept - Region Nord

Träning på Recept erbjuder förebyggande och sjukdomsanpassade träningsvideor för såväl individer, patientgrupper som organisationer. I samtliga program tränar man online tillsammans med läkare och fysioterapeuter på ett tryggt, säkert och effektivt sätt.

SleepCure - Region Väst

SleepCure är första hjälpen vid sömnproblem. SleepCure är en app-baserad sömncoach baserad på existerande vetenskap. En skalbar lösning på ett globalt hälsoproblem, så att människor med sömnproblem kan få effektiv hjälp direkt när dem behöver det.

Endometrix - Region Öst

Endometrix är ett diagnostiskt patientstöd, en app med en unik algoritm för maskininlärning. Analys av loggade symtom, behandlingar och hälsoinsatser ger underlag för smartare och effektivare vård.

OnPointify - Region Syd

Ett digitalt mötesverktyg och en metodik för projektledning, som är fostrande och skapar framdrift.
without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-sverigefinalen//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off