Wild Card

Nytt för 2019 är priskategorin Wild Card. Den nya priskategorin är ett resultat av den stora konkurrensen i årets omgång av tävlingen STARTUP samt den höga kvalitén bland bidragen.

Finalister - Wild Card 2019

Konkurrensen i årets omgång av tävlingen STARTUP var hård. Efter att fyra regionala vinnare utsetts i varje region återstod det fortfarande starka kandidater som juryn ville lyfta på en nationell nivå. Nedan finner du de fyra finalisterna som tävlade om priset Wild Card 2019.

Träning på Recept - Region Nord

Träning på Recept erbjuder förebyggande och sjukdomsanpassade träningsvideor för såväl individer, patientgrupper som organisationer. I samtliga program tränar man online tillsammans med läkare och fysioterapeuter på ett tryggt, säkert och effektivt sätt.

SleepCure - Region Väst

SleepCure är första hjälpen vid sömnproblem. SleepCure är en app-baserad sömncoach baserad på existerande vetenskap. En skalbar lösning på ett globalt hälsoproblem, så att människor med sömnproblem kan få effektiv hjälp direkt när dem behöver det.

Endometrix - Region Öst

Endometrix är ett diagnostiskt patientstöd, en app med en unik algoritm för maskininlärning. Analys av loggade symtom, behandlingar och hälsoinsatser ger underlag för smartare och effektivare vård.

On Pointify - Region Syd

Ett digitalt mötesverktyg och en metodik för projektledning, som är fostrande och skapar framdrift.
without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-2//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off