Årets vinnare

WordDiagnostics

WordDiagnostics är ett beslutstöd för psykiatrisk diagnosticering, där patienten svarar med beskrivande ord som analyseras med Artificiell Intelligens (AI). Vi använder en ny innovation, kallad semantiska mått där individen fritt beskriver sitt mående med ord.

Woshapp

Woshapp, revolutionerar sättet vi tvättar bilen på och gör det som vanligtvis är jobbigt, enkelt med sin on-demand tjänst. Woshapp kan liknas vid Uber för biltvätt och är den miljövänliga biltvätten som kommer direkt till dig, enkelt, smart och tryggt.

Coda Easy

Coda Easy är en webbaserad programmeringsplattform anpassad till skolans nya läroplan. Åtta av tio lärare känner sig osäkra på att undervisa i programmering, Coda Easy ger dem en heltäckande lösning.

BeeScanning

BeeScanning bedriver en kamp mot den bidödande parasiten Varroa destructor som varje år dödar miljontals bisamhällen världen över. Med hjälp av mobilens kamera och AI hittar BeeScanning parasiten i tid och på så vis kan ekologisk uthållighet skapas.

The Fit

The Fit utvecklar mobil kroppsskanner teknik som skapar digitala kroppspass innehållande en 3D-avatar med användarens kroppsmått. Genom att förena 3D-skanning och artificiell intelligens, förändrar The Fit framtidens online-upplevelse.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off