Venture Cup Topp 20

Detta är de 20 vinnarna i IDEA 2018

Adatype

Adatype är ett mjukvaruskrivbord som tar den traditionella skrivupplevelsen på fysiska skrivbord till en skrivplatta genom att använda maskininlärning. Adatype är tänkt att vara förprogrammerat i surfplattorna redan vid köp.

Boxed Fruit

Med ett cirkulärt fokus tar Boxed Fruit på ett effektivt sätt vara på mer av resurserna som finns genom att skapa hållbara, enkla och innovativa lösningar för att minska matsvinnet.

Deepest

En lösning baserat på machine learning som automatiskt kan förutspå, klassificera och analysera elkvalitet. Detta möjliggör ett smartare elnät, som är en nödvändighet för ett elektrifierat samhälle.

Ecoist

Ecoist utvecklar, säljer och producerar energi effektiva fordon med låg miljöpåverkan. Dessa är enkla att tillverka, har en fullt skalbar produktion som lätt kan klonas till nya marknader.

Endometrix

Endometrix är en app utformad för att förbättra gynekologisk hälsa, med fokus på endometrios. Appen fungerar som ett diagnostiskt stöd genom att spåra symptom och upptäcka samband mellan symtom och behandling.

Flype

Flype är en plattform som möjliggör för vanliga resenärer att utföra internationella leveranser, samtidigt som de tjänar pengar.

Greentravel

Idag är det både energi- och tidskrävande att boka internationella tågbiljetter. Greentravels lösning på problemet förenklar för människor att boka internationella tågbiljetter.

Gröntainer

Väx med framtiden! Automatiserar den växande cykeln av miljövänliga och ekologiska färskvaror i slutna utrymmen, vilket minskar efterfrågan på importerade varor och därmed miljöpåverkan.

Hardskills

Hardskills är ett enkelt och disruptivt sätt att hitta, validera och kontakta världens främsta innovatörer. En snabbfotad lösning för industrins globala kompetensförsörjningsproblematik

HexaRoot

HexaRoot minskar tillväxten av ogräs genom optimering av moderna såddstekniker. De använder tilläggsutrustning och en programvara baserad på artificiell intelligens som använder data från fältet.

OceanSky

OceanSky har som vision att förändra flygindustrin med hjälp av hybridflyg. Tanken är att först påvisa efterfrågan på alternativa flyglösningar genom att erbjuda lyxresor med låg miljöpåverkan.

Point of Law

Point of Law vill främja en hälsosam konkurrens mellan jurister och skapa en tryggare marknad för konkurrenter genom sin marknadsplats för juridiska tjänster.

PosPaucity

En vatten återvinnings dusch för hushållet som inte behöver kontakt med vattensystem. Duschen är idealisk för platser där tillgången till vatten är knapp så som vid självförsörjning eller på landsbygden.

Railway Condition Monitoring Solutions

Railway Condition Monitoring Solutions erbjuder moderna och kostnadseffektiva övervakningslösningar för järnvägsindustrin. Allt för att förbättra säkerhet, tillförlitlighet och underhållskostnader.

Spit Lab

En av tio kvinnor har svårt att bli gravid på grund av polycystiskt ovarialsyndrom (PCOS). Spit Lab hjälper kvinnor att bli gravida snabbare och ger stöd under hela moderskapsresan.

Stocksholm

Stocksholm visualiserar verksamheten bakom aktier för att göra dem enklare att förstå. Teamet rankar även företag baserat på deras finansiella förmåga, så att du slipper.

Thermoscan

ThermalScan är en AI-baserad app som med hjälp av termisk bildbehandling (värmekamera) kan användas för att diagnostisera bröstcancer. www.thermoscan.se

VectorizeMove

VectorizeMove syftar till att öka hästens övergripande välbefinnande genom att tillhandahålla en tjänst som undersöker hästens gång. Med hjälp av bärbara sensorer kan potentiella skador upptäckas i ett tidigt skede.

Ventus Robur

Ventus Robur AB vill att ren energi ska vara ett alternativ för alla. Genom deras innovativa vindturbin erbjuder de ett hållbart sätt att generera elektricitet.

Wkndswap

Att boka en weekend resa kan vara både dyrt och tidskrävande för en resenär, med Wkndswaps algoritm kan du byta lägenhet med en annan resenär och spara både energi, tid och pengar.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-sverigefinalen//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off