Tävlingen för morgondagens entreprenörer

Över 30 000 entreprenörer har tävlat i Venture Cup genom åren och nu har chansen kommit till dig. Starta din entreprenörskapsresa med hjälp av Venture Cup!

Tävlingen

Är du redo att lansera din startup? Då har du kommit rätt! Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer och har sedan starten 1998 hjälpt till att förverkliga över 15 000 idéer. Venture Cup är tävlingen där idéer blir till företag.

Tävlingen STARTUP är öppnar den 1 februari och sista dagen att tävla är den 2 april. Allt du behöver göra för att delta är ladda upp ditt pitch deck via vår plattform. När du deltar i tävlingen har du chans att vinna upp till 500 000 kronor och få välbehövd publicitet. Utöver vinstchansen får du under tävlingsprocessen tillgång till ett fantastiskt nätverk av personer från näringslivet, marknadsföringsmöjligheter via plattformen och feedback som kan ta din startup till nästa nivå.

Nationella Partners

Venture Cups verksamhet hade inte varit möjlig utan våra partners. Det är dem som möjliggör att vi kan dela ut prispengar i både IDEA och STARTUP utan att begära något tillbaka.

Om oss

Sedan 1998 har Venture Cup stöttat tiotusentals entreprenörer och hjälpt över 15 000 idéer att bli verklighet. Venture Cup är Sveriges största tävling för affärsidéer och startups och vi anordnar årligen tävlingarna IDEA och STARTUP. Under våren handlar allt om tidiga startups och under hösten är det affärsidéer som tävlar. De olika tävlingarna gör det möjligt för oss att hjälpa såväl novisa entreprenörer som mer mogna sådana.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-idea//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off