Tävlingen för morgondagens entreprenörer

Över 30 000 entreprenörer har tävlat i Venture Cup genom åren och nu har chansen kommit till dig. Starta din entreprenörskapsresa med hjälp av Venture Cup!

Nu har du möjlighet att se hela sändningen från Sverigefinalen 2020

Tävlingen

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Då har du kommit rätt! Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet.

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer där idéer blir till företag och har sedan starten 1998 hjälpt till att förverkliga över 15 000 idéer.

Kolla in våra andra tävlingar!

Nationella Partners

Venture Cups verksamhet hade inte varit möjlig utan våra partners. Det är dem som möjliggör att vi kan dela ut prispengar i både IDEA och STARTUP utan att begära något tillbaka.

Om oss

Sedan 1998 har Venture Cup stöttat tiotusentals entreprenörer och hjälpt över 15 000 idéer att bli verklighet. Venture Cup är Sveriges största tävling för affärsidéer och startups och vi anordnar årligen tävlingarna IDEA och STARTUP. Under våren handlar allt om tidiga startups och under hösten är det affärsidéer som tävlar. De olika tävlingarna gör det möjligt för oss att hjälpa såväl novisa entreprenörer som mer mogna sådana.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off