Tävlingen för morgondagens entreprenörer

Över 30 000 entreprenörer har tävlat i Venture Cup genom åren och nu har chansen kommit till dig. Starta din entreprenörskapsresa med hjälp av Venture Cup!

Tävlingen

Venture Cup IDEA är tävlingen för alla ideer i ett tidigt skede, det kan vara allt ifrån en idé som du inte kan få ur huvudet eller en affärsidé som du arbetat med ett tag. Oavsett idé är detta tävlingen för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå.

Genom att delta i Venture Cup IDEA får du feedback på din idé, marknadsföringsmöjligheter på plattformen samtidigt som du får tillgång till ett stort nätverk av personer från näringslivet. Vinnaren av Venture Cup IDEA belönas med publicitet då vinnaren hamnar på Venture Cups årliga Topp20-lista, vilket även firas med ett tillhörande event. Utöver att bli utsedd till en av Sveriges Topp20 bästa idéer vinner du 5 000 kronor. Anmälan är nu stängd för 2019.

Nationella Partners

Venture Cups verksamhet hade inte varit möjlig utan våra partners. Det är dem som möjliggör att vi kan dela ut prispengar i både IDEA och STARTUP utan att begära något tillbaka.

Om oss

Sedan 1998 har Venture Cup stöttat tiotusentals entreprenörer och hjälpt över 15 000 idéer att bli verklighet. Venture Cup är Sveriges största tävling för affärsidéer och startups och vi anordnar årligen tävlingarna IDEA och STARTUP. Under våren handlar allt om tidiga startups och under hösten är det affärsidéer som tävlar. De olika tävlingarna gör det möjligt för oss att hjälpa såväl novisa entreprenörer som mer mogna sådana.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-2//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off