Sverigefinalen 2021

Det har blivit dags att kora vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer. Den 7 oktober 2021 välkomnar vi dig till Venture Cups digitala Sverigefinal!
Fyra vinnare från varje regionfinal är direktkvalificerade till höstens Sverigefinal. Dessa gör på nytt upp om priserna Impact Maker, Best Traction, Beyond Academic & Game Changer. I år har man även chans att tävla om Rymdpriset och Publikens pris.

INNOVATIONSKRAFT

Vill du utveckla eller ställa om i din verksamhet? Eller vill du förverkliga en ny affärsidé? Genom ett gemensamt initiativ ges nu möjligheten för entreprenörer och intraprenörer att få feedback, hjälp att utveckla och omsätta sin idé i verklighet. Innovationskraft är en satsning där Venture Cup och Företagarna tillsammans med Almi Företagspartner Väst, Business Region Göteborg och Näringslivsgruppen Göteborg & Co just nu letar efter INNOVATIONSKRAFT i dess rätta bemärkelse. Förutom alla ovan fördelar med tävlingen finns även 50.000 kronor i potten, ta chansen att tävla redan idag.

IDEA 2021

Har du en affärsidé du vill förverkliga? Då ska du tävla i IDEA. Genom att vara med och tävla garanteras du feedback från deras professionella nätverk, möjlighet till att skapa nya kontaktytor och din idé har dessutom chansen att tituleras som en av Sveriges 20 bästa affärsidéer. Tävlingen är öppen mellan den 13 september och 11 november. Mer information kring hur du tävlar finner du via länken.

Våra övriga aktuella tävlingar

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Då har du kommit rätt! Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet. Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer där idéer blir till företag och har sedan starten 1998 hjälpt till att förverkliga över 15 000 idéer.

Nationella Partners

Venture Cups verksamhet hade inte varit möjlig utan våra partners. Det är dem som möjliggör att vi kan dela ut prispengar i både IDEA och STARTUP utan att begära något tillbaka.

Om oss

Sedan 1998 har Venture Cup stöttat tiotusentals entreprenörer och hjälpt över 15 000 idéer att bli verklighet. Venture Cup är Sveriges största tävling för affärsidéer och startups och vi anordnar årligen tävlingarna IDEA och STARTUP. Under våren handlar allt om tidiga startups och under hösten är det affärsidéer som tävlar. De olika tävlingarna gör det möjligt för oss att hjälpa såväl novisa entreprenörer som mer mogna sådana.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-2//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off