IDEA 2021

Tävlingen är nu avslutad, nu väntas screening & jurymöte.
Under vecka 49 presenteras vinnarna under Venture Cups årliga Topp20 event.
Mer information kring eventen finner du via knappen.

INNOVATIONSKRAFT

STORT GRATTIS, Eyescanner Technology - vinnare i höstens omgång av Innovationskraft!
Med följande motivering tar de hem vinsten:
"Bolaget har skapat en lösning på ett högaktuellt, faktiskt samhällsproblem. Problematiken är en av dom mest aktuella frågorna som står högt upp på flera agendor. Teamet påvisar genomförandekraft och utstrålar en stark trovärdighet, bredd och glöd. Affärsidén är innovativ och en intressant metod för att effektivisera resursanvändandet och skapa trygghet på flera olika plan."
Stort tack till alla som tävlat i höstens omgång av Innovationskraft och inte minst partners & juryn🌟

Våra övriga aktuella tävlingar

Drömmer du om att starta ditt eget företag? Att få jobba med din hobby, vara din egen chef och bestämma över din tid? Då har du kommit rätt! Venture Cup kan hjälpa dig att utveckla din affärsidé och göra din dröm till verklighet. Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer där idéer blir till företag och har sedan starten 1998 hjälpt till att förverkliga över 15 000 idéer.

Vi har just nu inga övriga aktuella tävlingar.

Nationella Partners

Venture Cups verksamhet hade inte varit möjlig utan våra partners. Det är dem som möjliggör att vi kan dela ut prispengar i både IDEA och STARTUP utan att begära något tillbaka.

Om oss

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 15 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem-2//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off