Corona Cup

IDEAS WORTH SHARING.STHLM Corona Cup är en tävling och plattform som Venture Cup startade tillsammans med Region Stockholm för ideér från och för Stockholm med omnejd. STHLM Corona Cup är en förlängning av plattformen Corona Cup och vänder sig till alla från Stockholm med omnejd eller för det ideér som riktar sig till Stockholm med omnejd. Tillsammans vill vi bidra till att klara av de utmaningarna som Covid-19 orsakar och hitta proaktiva och innovativa lösningar för framtida kriser.Har du en lösning som kan hjälpa besöksnäringen, ökad digitalisering, skapa vardagslösningar för att hindra spridning av virus och sjukdomar, hålla distansutbildningar, skapa nationella och globala lösningar för att motverka en liknande framtida kris, hjälpa nuvarande och framtida riskgrupper. Eller något helt annat? Genom att dela med dig av din idé så har du möjlighet att bli viktig del av lösningen och därmed göra skillnad för hela vårt samhälle!

Klicka på knappen nedan för att komma till vår STHLM Corona Cup. Där kan du läsa med om initiativet och hur du kan tävla dig.Corona Cup är ett initiativ som Venture Cup startade tillsammans med partners från näringslivet, akademien och offentlig sektor. Tillsammans vill vi bidra till att klara av de utmaningarna som Covid 19 orsakar och hitta proaktiva och innovativa lösningar för framtida kriser.

Klicka på knappen nedan för att komma till vår plattform för Corona Cup. Där kan du läsa med om initiativet, hur du kan engagera dig tillsammans med oss och inte minst hur du som idébärare delar med dig av din lösning kring de utmaningar vi just nu står inför.

without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/sv/hem//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off