Att våga misslyckas

Vi tror på att mod skapar utveckling. Därför vill vi stötta alla modiga människor som vill testa sina ideér och ta steget ut i startup-världen. I 20 år har Venture Cup tillhandahållit processer som ger alla människor, oavsett affärsidé, denna möjlighet och har motiverat tusentals enteprenörer att förverkliga sina företagsdrömmar.

Bygga gör man bäst tillsammans. Därför har vi byggt vår verksamhet genom att skapa ett professionellt nätverk med experter från olika delar av näringslivet. En mångfald av kompetenta individer med varierande bakgrund, relevanta erfarenheter och framförallt en vilja att hjälpa andra att lyckas. En grundläggande välvilja, gedigen kunskap och starkt engagemang hos det professionella nätverket har varit en framgångsfaktor för att attrahera duktiga entreprenörer till att testa sina idéer år efter år.

Vårt mål är att hjälpa människor att våga göra just det – testa sina idéer. Vi vill ge fler personer verktyg, inspiration och kunskap för att våga se vart deras kreativitet kan ta dem.

Venture Cup är en plattform för engagerade människor som utmanar, peppar och inspirerar andra och varandra till stordåd. Ett innerligt tack till alla eldsjälar: partners, jury och feedbackgivare, vänorganisationer, ideellt engagerade och deltagare som lägger ner hjärta, tid och energi på att hjälpa andra framåt.

Vi verkar i en bransch där innovationer står i fokus. Det är bl.a. därför vi behöver se till att ligga i framkant även när det gäller vår egna utveckling. I vår organisation försöker vi att vara lyhörda och utvecklas tillsammans med entreprenörernas och marknadens behov. Tack även till alla som hjälper oss att våga iterera vår egen företagsresa som Sveriges ledande startuptävling, och som följer med i vår strävan att skapa långsiktiga och hållbara effekter genom att erbjuda den optimala plattformen för nya affärsidéer och bolag.

Post by Venture Cup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *