Tävla med din affärsidé i Venture Cup!

Hej kompis! Den 1 september lanserar vi en uppdaterad tävlingsprocess, vilket betyder att instruktioner och regler kommer att förändras. Kom tillbaka i slutet av augusti, så har vi mer information till dig. Trevlig sommar!

 

Tävlingen tar plats på nätet och är indelad i två moment, Moment Affärsidé och Moment Affärsplan, där du själv väljer om du vill delta i båda eller bara den som passar dig. Du väljer också vilken av de fyra tävlingskategorierna du vill tävla inom. Alla som funderar på att starta eget och som lämnar in sin affärsidé får tillgång till Startup Package, med bland annat innefattar skriftlig feedback på idén från vårt professionella nätverk. 

Vi delar ut 1,8 miljoner årligen till de bästa affärsidéerna

Var med och tävla i någon av våra tävlingskategorier, vinner du så får du vara med och dela på de totalt 1,8 miljoner kr vi delar ut varje år. Venture Cup är Sveriges största tävling för entreprenörer som vill utveckla sin affärsidé och starta eget företag. Tävlingen startades av bland annat McKinsey & Company och har en stark historia av att hjälpa och lyfta fram nya affärsidéer. Sedan starten 1998 har över 13 000 affärsidéer lämnats in till tävlingen och över 27 000 entreprenörer har tävlat.

Vi hjälper dig med det lilla som krävs för att komma igång

Skicka in ditt bidrag så utvecklar vi det tillsammans. Att delta i Venture Cup kan ge dig en kvalitetsstämpel som underlättar i den fortsatta utvecklingen av ditt företag. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Här hittar du våra kontaktuppgifter.


Tävlingskategorier

I Moment Affärsidé och Moment Affärsplan tävlar du i kategorier där vi utser en vinnare per kategori. Du väljer själv vilken kategori du anser att din affärsidé passar bäst i.

LifeSienceTeknik  ManniskaSamhalle  MiljoEnergiWebbMjukvaraMedia

 

 

 

 


Life Science & Teknik
 – Din affärsidé har en teknisk lösning, eller appliceras inom området biovetenskap.
Människa & Samhälle – Din affärsidé är samhällsrelaterad.
Miljö & Energi – Din affärsidé syftar till att förbättra miljön och har en hållbarhetsaspekt
Webb, Mjukvara & Media – Din affärsidé realiseras genom digitala lösningar


Hör av dig!

Funderar du på något? Hör av dig så hjälper vi dig!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande