Varmt välkommen till Venture Cup Östs Regionfinal

Vinnare ska koras, entreprenörer ska hyllas, affärer ska göras och mingel ska skötas. Torsdagen den 15:e maj kommer vi under högtidliga former kora vinnarna i Venture Cup Öst och därmed utse östsveriges nästa framgångsföretag. Vi välkomnar dig till en storslagen kväll på Polhemssalen i Stockholm.

ornament4b

Kvällens priser

På Regionfinalen utses vinnarna i följande kategorier:
Miljö & Energi
Människa & Samhälle
Life Science & Teknik
Webb, Mjukvara & Media

Kategorivinnarna erhåller 25 000 kr vardera. Utöver detta utses även en totalvinnare av dessa fyra som erhåller ytterligare 100 000 kr.

ornament4b

Inspirationstalare släpps inom kort. 

ornament4b

Kvällens konferencier

Lisa Wahlström, Project Manager, United Showrooms

EGlisa_1_fyrkant

Lisa är en mångfacetterad projektledare som brinner för entreprenörskap och kommunikation. Hon har tidigare varit marknads-ansvarig på Venture Cup och har en fantastisk närvaro på scen. Idag driver hon ett eget företag och jobbar med det hon brinner för mest, nämligen att koordinera bröllop.

knapp vantalista

Eventet är tillfälligt fullbokat. Vi kommer öppna upp för fler platser längre fram, anmäl dig på väntelistan för att få möjlighet att delta. Om du är tävlande och blir nominerad så kommer vi ha reserverade platser för teamet.

Tid 15:e maj. Kl 18:15 Plats Polhemssalen Citykonferensen / Ingenjörshuset Malmskillnadsgatan 46 , Stockholm Anmäl dig här. Mer information om kvällen kommer att släppas. För att få informationen först, registrera dig på vårt nyhetsbrev. Kvällens värd är Stockholm Business Region knapp vantalista Eventet är tillfälligt fullbokat. Vi kommer öppna upp för fler platser längre fram, anmäl dig på väntelistan för att få möjlighet att delta. Om du är tävlande och blir nominerad så kommer vi ha reserverade platser för teamet.