Top 20 – Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

View Calendar

Den 14 december släpper vi Topp 20-listan med de bästa affärsidéerna som har kommit in till Venture Cup under hösten 2017. På plats möter du vinnarna från regionen samt får möjlighet att lyssna och inspireras av spännande talare på scen. Dagens moderator är Peter Kurzwelly. Säkra din plats redan nu!

 

Program
11:30 Lunch och Mingel
12:30 Från idé till handling – Christian Zanders grundare av Jetshop, efterföljande paneldiskussion tillsammans med Louise Brudö & Sofie Allert
13:15 Presentation Top 20-listan
14:00 Avslut och Eftermingel

 

Christian Zanders är entreprenör och investerare. Grundade Jetshop 2003, idag nordens största molnbaserade e-handelsplattform för mid-size retail med över 3 miljarder i transaktionsvolym. Driver idag Rebway Holding som aktivt  investerar i bolag med potential att förändra branscher.  I gruppen finns idag bolagen Mprofile, Testagram och Suavoo. Christian arbetar även som rådgivare till private equity bolag inom investeringar i e-commerce och tech.

 

 

 

Peter Kurzwelly är dagens moderator, en idé- och startupfantast, som driver startup-plattformen G-Lab21. Till vardags träffar han många av Göteborg alla fantastiska entreprenörer och brinner extra för att ta Göteborg ut i världen. Bland det bästa han vet är riktigt bra pitchar och företag som växer.​

 

 

 

Louise Brudö är affärscoach och chef för acceleratorprogrammet hos Chalmers Ventures och tidigare verksam på Venture Cup. Louise är medgrundare till resebryån Destly. Företaget var banbrytande i den Svenska resebranschen inom Flash Sales. Dessutom har Louise haft ledande roller för olika B2B SaaS-leverantörer och fungerat som digital mentor för Stena AB.

 

 

 

Sofie Allert är medgrundare och VD på Swedish Algae Factory och alumn till Venture Cup. Företaget startades med drivkraften att skapa hållbara värden för samhället med hjälp av naturens egna resurser, i detta fall alger.

 

 

 

Alumni Corner

 

 

 

 

 

 

 

 

Information om evenemanget uppdateras löpande. 

 

Obs antal platser är begränsat.

 

Evenemanget är kostnadsfritt men vid utebliven avanmälan tillkommer en kostnad på 500 kronor.

0
0
without
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake/
http://www.venturecup.se/en/home-2//
#FF8C2A
style1
scroll
Loading posts...
/www/w23180/www-root/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://www.venturecup.se/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off